Snälla hjälp mig

om ni hade..

Jakob - en kille, som bor långt bort, ett par år äldre. har en helt okej längd (ca 185 cm) kanske ska flytta till din stad, men sen kanske han inte kan göra det heller, det vet man inte än. som man kan prata med, som skulle acceptera din ätstörning och som finns där för dig. någon du kan prata med och någon som är så där super fin. som du inte behövde skämmas över ett piss. men är rädd för om du ska säga något fel. han träffar gärna dina vänner och är gärna bland folk, han är inte feg. knappt blyg alls och verkar bestämd med vad han vill. och han är ganska säker på sig själv. din pappa skulle aldrig acceptera att du var med någon i den åldern (han är inte pedofil gammal, det är bara min pappa som har en åldersgräns på mina killar). din mamma gillar honom men din pappa kommer alltså aldrig tillåta det. fast du bor inte hos honom, så det är inte så farligt. Och din syster gillar honom, förutom åldern. han är mysig.

och..

Mitt ex Jens - en annan kille, som bor i närheten. också ett par år äldre, men inte lika många år. är super långt (190 cm någonting). som du skulle kunna träffa lätt eftersom att han bor nära. du skulle aldrig våga berätta om din ätstörning och han är inte bra att prata med när man mår dåligt. ''allting kommer ordna sig'' är typ svaret på allt. han är super gullig och skriver saker du alltid vill höra. man behöver inte vara rädd om man säger något dumt, man behöver inte skämmas över någonting av det man säger. dock så gillar han inte att vara bland människor, han är riktigt feg. ganska blyg är han också, han vet inte riktigt vad han vill, jävligt osäker. din syster ogillar honom, din mamma gillar honom mycket och din pappa skulle acceptera åldern på honom. han är ganska mysig.

och ja.. längden är viktig för mig hahahahahaha..
du gillar båda två och skulle tänka dig vara med båda.
Vilken skulle du valt? Om du inte vet, vad skulle du göra?

Jag behöver verkligen verkligen verkligen hjälp..

Kommentarer
Postat av: JS

Den första :)

2012-04-13 @ 20:30:12
URL: http://lifebyjs.blogg.se/
Postat av: Lisa

Första :)

2012-04-13 @ 21:26:44
Postat av: J

Första som du kan ha ärlig relation med (snacka med om typ allt samt få svar mer än "finns. Det ordnar sig<3" och sedan den du känner att du har mest gemensamt med och vem kan du skratta med.

Skrattet är typ det viktigaste enligt mig... haha

2012-04-13 @ 22:04:20
Postat av: anonym

Den första, att han accepterar din ätstörning gör mycket, Hoppas det blir bra!<3

2012-04-13 @ 22:58:52
URL: http://awayfromthefat.webblogg.se/
Postat av: L

Den första! Och på sättet du beskriver båda killarna på så verkar du redan gilla den första lite mer ;) Nej men försök att verkligen känna efter, vad du helst vill. Och välj inte att gå efter den killen som skulle vara mest rätt och mest praktiskt/"bra". Utan välj killen som får ditt hjärta att slå ett extra slag! Kram

2012-04-13 @ 23:17:06
URL: http://aldrigmera.blogg.se/
Postat av: anna

vem tyckte du om först? välj han

2012-04-14 @ 00:44:59
Postat av: s.

den första killen, utan tvekan. åldern är bara en siffra och om din far lär känna honom och han är den fina killen som han verkar så är det inga problem. fundera bara på vilka stadier ni är i livet, på det sättet så kan tyvärr åldern ställa till det ibland.

2012-04-14 @ 11:40:37
URL: http://sofiakollenhag.blogg.se/
Postat av: Caroline

Båda!! Det ena utesluter inte det andra.

2012-04-15 @ 17:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0