dubbelmoral människor

Under hela mitt liv så har jag hört att man ska skita i vad andra tycker. skita i vad andra tycker om just din kropp. Vill man äta choklad varje dag eller äta mer mat än alla andra, då ska man få det. Så länge man är nöjd med sig själv. Att vara nöjd själv är det enda som spelar någon roll. Man får äta gott och leva gott. Bara man mår bra med det.

Nu är det så att jag mår bra av att inte äta. Av att se 1 kg minus på vågen per dag. Att se andra äta, men inte äta själv. Jag trivs med att leva såhär. Jag är nöjd med det. Jag älskar ben. Att se ryggradsbenen att sticka ut, att se revbenen vara så otroligt tydliga och att ha höftben som nästan gör ont. Jag vill se bröstbenen och skuldblads benen. Jag mår dåligt av att äta mycket och jag mår bra av att äta lite. Jag älskar att känna mig svag och att vara yr. Jag älskar att frysa. Det är då jag mår bra!

Varför får jag inte det för då? Alla säger att man ska vara nöjd och skita i vad andra säger. Det är precis det jag försöker, men varför är det helt plötsligt inte okej att älska ben istället för fett och kurvor? Det är ju tabu att äta super lite, medans man ger positiva kommentarer till dom som äter mycket utan att bry sig. Jag äter lite och försöker att inte bry mig om vad andra säger. Men jag får bara skit för det. Vad är felet?
Värsta dubbel moralen.


Jag tycker att man ska få leva som man vill. Alla vill inte gå ner till sin målvikt och vänta i två år på det. En del vill faktiskt se resultat på en gång och väljer därför den här vägen. Vi överlever, vi är nöjda och glada. Visst man mår inte bra varje dag, men det gör ju för i helvete inte hälsosamma vidnedgångs människor heller. Flera blir ledsna över att dom gått upp 1 kg för att dom missat träningen. Vi behöver inte bli besvikna eftersom att det ständigt visar minus på vågen. Vi mår bra och dåligt på olika sätt. Jag tycker folk borde respektera våra val och inte vara så jäkla bittra. Visst, man kanske borde sätta stopp om det går för lång. Det finns ju en gräns på vad som är en farlig vikt. Men så länge man inte är på den vikten så tycker jag att man ska få göra som man vill.

Jag är så trött på att det ska vara en sån tabu att vara underviktig (som jag nu inte är) eller ätstörd. Medans det är någon positiv sak att äta, vara glad och överviktig. Vem fan vill vara fet egentligen? En del kanske, ja.. men då får dom vara de. Så länge man är nöjd så får man fortsätta. Jag är inte nöjd, men är påväg dit. Jag är nöjd med min livstil jag valt. Så bara låt mig. Låt oss göra såhär. Vi vill. Samma sak som mulligare vill fortsätta vräka i sig. Vi låter dom göra så om dom vill, så låt oss. Hur svårt kan det vara egentligen?

Dubbelmoralmänniskor kan bara dra.

--

ångest. tårar i ögonen, jag vill dö.

f*n

eftersom att det är valborg så kom ju en sak ivägen, med mamma. suck, får äta lite. men fortsätter fastan sen till den 8onde med 1 dags paus och sedan fortsätter jag till den 15onde. sen trappar jag upp sen. Får promenera bort dagens intag!

Uppdate 14.42 ; ångest så det bara skriker om det. Glass, chokladsås, kex sak i glassen. försökte spy men det gick inte, mamma kommer märka. FAN FAN FAN. JAG DÖR SNART. valborg kommer bestå av träning.

Planering; 2 promenader

Godmorgon, idag enligt min planering så ska jag hinna med 2 promenader som är minst 1 timme. en nu på förmiddagen och en på eftermiddagen. Så jag ska nog byta om och allt sånt och ge mig ut på en timmes promenad. hoppas ni får en bra valborg, jag kommer vara hemma och dricka cola noll. vad gör man inte för att undvika mat och alkohol? Suck.

det är inte många kilon kvar tills jag avslöjar min vikt och mina mått!

Promenad nummer två

mina ben gör ont, som när man har växt värk. men jag ska inte växa mer. är det ett tecken på att jag borde ut och gå? försvinner det då? det gör så ont att jag kan gråta!

Mamma har köpt hem glass, chokladsås och massa kex. Min syster och hennes kompis köpte pizza och godis finns i skåpen. varför?! Varför?! varför?! jag kan tala om för er att det luktar i hela huset. Själv sitter jag med ett glas loka och en stor cola noll i frysen, snacka om lyx..

Japp, en till promenad får det bli. Nu ska fettot röra på sig!

Sommaren är redan här

Nu är jag hemma igen efter 5 timmar på stan med Rebecka. Vi promenerade MYCKET. Inte ens jag kände igen mig vart vi var, i min egna stad. Haha. Vi pratade massor, det är så otroligt skönt att prata med någon som känner samma sak eller som upplever samma sak. Vem skulle säga till sin kompis ''igår spydde jag och fan vad bra det gick!'' eller ''jag har inte ätit på en vecka, jag har kontroll!'', vem som helst som är normal skulle ju tro att man var ett jäkla säroffer haha.

Vi provade även några jeans för att se. För att bli peppad liksom. Och sedan kollade vi runt i affären på några sommarkläder - snart kanske man kan ha på sig sånt! Och fy vad varmt det var, man var tvungen att dra sig till skuggan ett antal gånger. Sommaren är ju redan här.. Vi köpte lite cola zero som jag sitter och dricker på nu.

Jag hade jätte roligt. Det känns skönt att ha någon i samma situation. Med samma vikt och nästan samma startvikt och mål vikt. Super fin, söt och snäll tjej!

Äcklig morgon

jag har en sån dag när jag känner mig som världens fetast person och världens fulaste. ingenting går som jag vill typ. Suck. Sen har jag totalt glömt att dricka vatten under hela dagen igår, det märks idag. är helt uttorkad, så sitter med ett stort glas vatten och fixar mig lite - usch.

Bloggar senare.

Ska snart sova

Jag har vart ute och träffat massa vänner nu under kvällen, slipper tankarna.

Fastan fortsätter i alla fall och går hur bra som helst!

Nu ska jag snart sova, har ställt klockan eftersom att jag brukar vakna vid ett annars. Jag ska nämligen iväg och möta Rebecka vid klockan tolv. men jag vet inte vad jag kan berätta för att inte göra det värre för henne. Vi får se vad vi hittar på!

Jag kan ha mammas jeans

Just ja, jag kunde ha på mig min mammas jeans. Hennes ben tycker jag är sjukt mycket smalare än mina, verkligen! Konstigt nog satt dom inte speciellt tightare på mig än på henne? Jag fick på mig dom! Men jag är inte nöjd förrän jag kan ha storlek 23-24 i jeans.

nu mina vänner, så ska jag sluta bomba er på bloglovin hehe..

Summer thinspo




Och den här bilden nedanför som jag tyckte var så sjukt klockren. Svaret personen fick.
Nu ska jag göra några situps till


Fastar med Missa

jag kör på fasta med Missa. planen är att fasta till 15onde maj.
tyvärr måste jag göra en paus den 8onde maj pågrund av en sak, men fortsätter direkt efter!

reglerna för mig är:

ingen hårdträning som massa fyspass. promenader däremot kan inte bli för många.

skulle jag må riktigt dåligt, vara så yr och skaka sönder. jag skrev ett inlägg förut om när jag hade fastat och ätit super lite. jag skakade, svettades och fick krypa in till badrummet klockan 2 mitt i natten. kunde inte öppna huvudväks tablett asken för jag skakade så och kunde inte stå upp. därför har jag gjort det tillåtet för mig att ta ett glas juice om jag vet att jag måste.

te, light dricka, kaffe, tuggummi, bubbelvatten och vatten är tillåtet.

jag sökte på fasta på google. och så kom det en hemsida som jag råkade trycka på. där stog det flera frågor med svar, är det bara jag som tycker det här är skumt?

Jag undrar om det är tillåtet för kvinnor att läsa koranen på datorn under den tid man menstruerar?
Detta är tillåtet, förutsatt att de läser i sitt hjärta (utan att röra tungan) eller så tyst att de inte kan höra sig själva läsa om det skulle varit helt tyst där de befinner sig. För den som har menstruation, postnatal blödning eller befinner sig i ett tillstånd av janaba är det förbjudet att läsa Koranen högt.

nöjd eller besviken

lår, rumpa, höft, midja, arm över, arm under, handled och underbröst.

jag har tappat 50,3 cm runt dessa områden tillsammans på 3 månader. jag borde vara glad, men det är jag inte. jag är mer besviken. jag kunde tagit i hårdare. varför kan man aldrig bli nöjd för?

belöning för delmålet

min belöning för nästa delmål. två hål i örat, där uppe.

hittills har jag hunnit med

jag vaknar av solen som strålar in i mitt rum och gör mig blind, hör från köket '' det är 20 plus idag! '' och så hörde man hur glada dom blev, ut på balkongen och så solade dom lite. fick panik så jag fick huvudvärk.

städade rummet lite, plockade upp kläder från golvet - som nu 1 timme senare ligger där igen.

alla åkte iväg - ensam hemma.

tog 4 klunkar av kaffet, det smakade äckligare än vanligt. höll på att spy så hällde ut allting.

fick en träningskick och började hemma träna lite smått.

stjärnhopp - 50x2
situps - 50x2
upphopp - 20x2

ut med hunden några få minuter

benböj - 20x3
armböj med vikt, båda armarna - 50
armarna upp 5, ner 5 - 1 minut

sitter nu och svettas som en gris, av träningen eller av värmen? ingen aning. skakar i alla fall i hela armarna! jag har ju börjat fasta igen, tills onsdag tror jag. jag har inte bestämt mig än, jag får se hur länge det blir!

så jäkla förbannad!

nu kör jag på fasta, från 22.20.
mamma har ändå ingen koll och vi började bråka, så hon kommer inte bry sig ändå. jag tycker det är så sjukt patetiskt det är hur blind hon är för problemet.

min lillasyster är riktigt fet och vi berättade det för mamma och frågade om hon verkligen inte ser det. ''hon växer'' punkt slut. vadå hon växer? visst om hon hade stått på högsta normalvikt i bmi, jag förstår det i så fall. jag vägde också mer just när jag växte men det jämnade ut sig. men hon är verkligen fet. valkar som klumpar sig överallt och hon är bara allmänt ful. mamma blev så sjukt förbannad när vi berättade att hon borde stoppas.

hon går och köper chips, godis och läsk varje dag efter skolan, jag berättade det.

- ja, jag kan ju inte göra något åt det i fall hennes pappa ger henne pengar hela tiden. jag kan inte rå för att hon köper saker där hela tiden!

NEJ, det har jag förihelvete aldrig sagt heller. men om någon vuxen skulle prata med henne hur dåligt det är att äta för mycket socker och för mycket annat som hon småäter helatiden. det kommer sluta med att hon är 30 plus och ligger på sjukhuset pågrund av fettma och att hon inte klarar sig själv eller vad fan som helst.

jag är riktigt arg att ingen tog tag i mig, jag trodde det var okej att äta för ingen sa åt mig att sluta. till slut tog min pappa tag i det och började säga stopp, nej och ''det räcker nu''. det är jag jätte tacksam för. min mamma däremot ville bara att jag skulle äta.

min systers pappa verkar inte bry sig heller, så om nu ingen av föräldrarna tycker att hon är för tjock.. vad ska då hända? hon lyssnar inte på oss. alltså kommer hon bli tjockare, fetare och äckligare. till slut sa mamma att hon blir så ledsen att vi bara pekar ut allt dåligt hon gör och att vi säger att det är hennes fel. men det har jag fan inte gjort, jag har sagt vadfan min syster gör för fel och att hon behöver någon som kan hjälpa henne att inse.

Usch vad förbannad jag är. ta tag i problemet för i helvete.

roligaste valborgen ever

jag har bestämt mig, jag ska köpa efedrin. den 1 maj kommer jag förhoppningsvis beställa hem det. som sagt, jag är beredd på att göra vad som helst för att gå ner i vikt. jag verkligen längtar tills jag får hem pillrena!

Vad ska ni göra på varlborg? festa som dom flesta? jag tror inte jag ska göra det, jag är trött på att vara under 18 och gå på hemma fester. det är som en helt vanlig fest på valborg och jag funderar på om det ens är värt det. i och med kalorier osv? jag är inte ens taggad. jag funderar på att bara vara hemma, roligt! eller.. så kanske jag får en slant av mamma så hon kan åka iväg!

Hold on, on to me

natten bestog av tårar i mängder. det är svårt att kämpa för att inse något som jag vill vägra tro på. aldrig mera vara kär, det är bara för jobbigt när det väl tar slut på det som fanns där, oavsett om det fanns mycket eller lite så är jag lika sårad för det. jag gillar dig, sjukt mycket. men man kan inte få det man vill varje gång, så jag får väl låta dig gå.

Don’t know, don’t know if I can do this on my own
Why do you have to leave me
It seems I’m losing something deep inside of me
Hold on, on to me



Motivations tips

här är några låtar jag samlade ihop lite fort som jag lyssnar på när jag behöver kraft. den första är mer peppande medans dom andra dras direkt till mitt hjärta och säger att ; det är värt det.  Jag vet inte om alla vill lyssna på depp när man bland annat fastar? men för mig hjälper det, det får mig att vilja kämpa ännu hårdare!

Ta några låtar som gör dig peppad och några som gör att du får tänka ; att det faktiskt är värt besväret.

Ett litet motivationstips som jag använder mig av!

Never give up

*Bilden raderad*

Misslyckad utflykt

en hel del dåliga saker i min mage idag och en hel del promenad.

imorgon hade jag tänkt fasta, men eftersom att jag har ett prov -knäpptyst. i några timmar så vågar jag inte utmana min kurrande mage.. jag får helt enkelt ta något att äta, något litet.

jag var även ut på en misslyckad utflykt idag haha. fy fan, är man klumpig så ska man inte smyga runt. men jag hoppas han älskar mig ändå. blöt och äcklig som jag var där ute i pissregnet. gud har vart riktigt pissnödig alltså. min utflykt hade gått som planerat om det inte hade regnat, då hade jag klarat mig utan att stå under taket en del gånger, mupp :( haha..

pösig munktröja

munktröjan såg förut ut såhär ;

och nu ser den ut såhär ;

↓ det är tröjan som står ut, inte min mage. pösig!

♥ lite thinspo ♥


Shorts storlekar?

nu är det såhär att jag kollade i genom min garderob bland sommarkläderna och hittade ett par shorts. jag tror dom tillhör min syster som köpte dom för.. 3år..? Dom är i storlek 36. Jag vet att på jeans så är 23 och 24 i storleken små.

Är det samma sak med shorts? Är 36orna alltså super stora? liksom mer än 10 storlekar större än 23-24 storlekars jeans. Jag känner mig super förvirrad i det här!

Rutan som kommer upp

jag ska lösa det där med lösen och användarnamns rutan i veckan, det är bara att trycka på kryss så försvinner den.

jeans och fuckade knän

mina jeansleggings som jag provade förut och la upp bilder på, dom fick jag kämpa för att dom skulle på. men på kom dom. men nu? dom sitter perfekt! bilden är från förra gången jag tog på mig dom. jag älskar framgång!

det som gör att jag inte kan ha jeans förutom att jag är fet, det är nog att jag är kobent. för er som inte vet vad kobent är så finns det en bild här nedanför. något som störde mig otroligt mycket när jag kollade på bilderna på google så var det att flera försökte härma och köra knäna mer innåt. sen ska dom också vrida på fötterna så man ser ut som ett sär? alla kobenta har inte särfötter.. suck.

här är särfötterna. seriöst, det är inte speciellt roligt som ni verkar tycka det.

Planering

jag tog några kakor som mamma och min syster bakat, 60 kalorier sammanlagt. jag är fet, jag klarar inte av att äta soppan så häller tillbaka den och går och lägger mig igen.

torsdag: soppa
fredag: fasta
lördag
: soppa
söndag: fasta
måndag: valborg - lite mer än vanligt.

Nu kom ångesten..

jag har avslutat fastan nu. 01.00 efter ett bråk med mamma. hon sa att hon inte sett mig äta på hela veckan, haha. jag är nöjd med 81 timmar ändå.. på sommarlovet ska jag fasta så mycket jag kan, där behöver man inte må dåligt. jag vet inte hur många som frågat mig i skolan om jag mår bra. jag svarade bara ''jadå'', fast svaret var något helt annat. nu står jag och fixar soppa.

jag ska försöka fasta varannan dag och varannan dag bara leva på soppa. 1 gång per vecka får jag äta lite mer än vanligt, alltså mer än bara soppan!

Och angående när jag kommer skriva ut min vikt istället för X3 tex. det är riktigt snart. när jag kommer ner på en vikt som en ''okej'' så kommer jag skriva ut den, det lovar jag. och det är super snart hoppas jag!

och nu kom ångesten.

update 06; jag gick ut på en morgon promenad och nu är ångesten borta. jag förbrände 298 kalorier, puh..

Yrseln under fastan


Utan att äta. Någon tablett? Mer vatten? Något som hjälpt er?

vad händer i framtiden?

vad ska du göra när du når din målvikt?

jag ska trappa upp försiktigt med maten. jag ska köpa kläder som besatt. börja bry mig mer om mitt utseende. träffa mitt ex. sola så jag blir super brun och leva livet! jag vet inte om jag kommer fortsätta blogga eftersom att jag skriver om viktnedgång, vad finns det att skriva om när man vill vara anonym och har nått sitt mål? kanske hjälpa andra. jag har inte bestämt mig riktigt hur jag gör när jag når min målvikt faktiskt.

jag ska i alla fall ha på mig jeans och fina tröjor. shorts och fina linnen. leggings, linnen och en stickad tröja. skinnjackor och andra fina jackor. slänga mina mjukis och köpa mjukisdress istället. sköta om mitt hår och kanske färga. våga ha på min solglasögon. våga sticka ut och gilla mig själv. sluta stöta killar ifrån mig och våga chansa. jag har ju bestämt nu att inte ha någon kille alls, för jag vet att dom har förmågan att vilja stoppa en. så jag kommer inte bry mig om killar så, förrän jag är nöjd! sen ska jag börja träna också. Grr!

jag kanske avslöjar mig med en bild, i slutet.

total viktminskning

jag vet att alla inlägg handlar i princip om fastan. kanske lite tråkigt för er att läsa om dock..

i alla fall, trots mensen så har jag gått ner yttligare.. till X3,5kg!!! min lägsta vikt på hundra år! vet ni hur lycklig jag är?! nu vill jag bara fortsätta fasta tills jag når X0 kg.

16,5 kg har jag gått ner hittills!

X9
X8
X7
X6
X5
X4
X3
X2
X1
X0
X9
X8
X7
X6
X5
X4
X3,5

jag längtar efter att kunna använda jeans! och om jag håller på såhär så är det nära!

Jag borde gå dit

idag tror jag att jag ska skita i idrotten igen, jag borde gå dit. jag måste ju fixa ett G i alla fall. genom att skolka så kommer jag ju få ha kvar mitt IG.. men jag är livrädd för idrotten, varför kan inte lärarna acceptera det? min pappa kommer döda mig. att gå ut från 9an med IG i idrott, herregud.. det är ju ap enkelt att få G i idrott. det gäller bara att ha närvaron och det klarar jag inte ens?! jag säger att jag försov mig..

jag är död.

massor med komplimanger

'' jag vill också gå ner i vikt sådär.. poff.. liksom. bli smal så snabbt, precis som du gjort ''
'' vänta lite, stanna. man ser ju att dina ben blivit smalare! ''
'' shit, du har ju gått ner massor i vikt! du har blivit mycket smalare! ''
'' hur har du gått ner så mycket i vikt?! ''
'' hur orkar du fasta? jag vill ha mat hela tiden ''

listan blir bara längre och längre. fan vad jag är lycklig! folket börjar märka mer och mer! kärlek.

79 timmar kvar av min fasta

nu är det bara 79 timmar kvar av min fasta. Och ca. 3,2 dagar! det är ju inte lång tid kvar alls!
i helgen hade jag gått upp till X0,1kg. super mycket! nu har jag gått ner till X5kg igen, och nej.. det är inte vattenvikt. jag dricker mer än 4 liter utan att tänka på det nu, annars dricker jag knappt vatten!

En krävande dag

mamma har köpt hem choklad (jag är beroende, så det är riktigt svårt att stå emot!), massa goda bröd (jag hatar egentligen bröd. men frallor är kärlek!!!) och massa annat onyttigt.. min syster ställde in en pizza i ugnen, HELA huset luktade pizza. Jag fick panik, ska jag ha eller inte? jag fick frågan om jag ville ha, men jag tackade nej. hon åt hela pizzan själv, fetto.

jag fick mens i skolan, fräsch. panik punkt se. därför kom också mitt hetshumör. jag ville äta upp allt vi hade i huset. och då menar jag allt! kattsand till frukt till bröd. haha you name it. okej, inte kattsand, men ni förstår vad jag menar?

så försöker min andra syster tvinga mig till att sätta på mig bikinin och gå ut och sola, det var ju super bra (enligt mig dåligt) väder och solen sken så otroligt. jag sa att jag skulle köpa kontantkort och smög iväg ut. gick och tankade på mobilen och smsade med bästa tjejerna. det fick mig på andra tankar, så jag började ta en långsam promenad (man ska inte gå snabbt när man fastar, utan man ska ta det lugnt). sen träffade jag istället min kompis.

och som pricken över i:t så ska hon sitta och smutsa ner sig med 3 stora tebröd ni vet? stora är dom i alla fall. med smör och salami, 1 stort glas oboy, kakor och maränger. hon frågade hela tiden om jag inte skulle ha. tur för mig att jag sa nej. annars hade jag blivit besviken! sen har jag ont i huvudet, ont i magen, är stressad och mår illa. för övrigt så är väl allting bra!

37 grader i solen

Det här är nog den tuffaste dagen under fastan för mig, dag 2. Jag är så svag och på min skola så måste man vara stabil för att klara av skoldagarna. Men jag kämpar för fulla rullar. Jag ska klara fastan! Min mage kurrar i alla fall mindre idag. Bara för att jag tänkte på det så kurrade min mage precis haha. Min kompis berättade också för mig att man såg skillnad på mina ben, att jag blivit smalare. Sånt uppskattas alltid trots att jag har svårt att ta åt mig av komplimangerna! Måste även börja sköta mitt hår bättre, det måste bli längre tills sommaren!

På tal om sommaren, det är strålande sol idag. Buhu, solen stecker på termomentern, men i alla fall. det står 37 grader. Jag börjar seriöst bli livrädd!

Hur många läsare förlorade du när du bytte blogg domän?
Lite mer än 100 läsare har jag förlorat. Cirka 90 stycken hittade hit sen har jag några nya läsare också. Det är så synd eftersom att man fick en sån koppling till dom flesta. Men som tur är har jag dom jag hade mest kontakt med kvar!

fastat 39 timmar av 128

jag drömde att jag åt för fulla rullar, allt jag såg. chips, mat och verkligen allt! ångesten var hög, jag ångrade mig så mycket att jag grät. jag har nog aldrig vart så glad att jag vaknat någonsin! Puh.. Obehagligt var det verkligen. 39 timmar av fastan har gått i alla fall. 89 timmar kvar bara!

jag drömde också att jag råkade släppa ut en gammal kärlek's djur från hans bondgård? någon konstig apa och någon konstig stor gris typ?! helt sjuka drömmar under bara 1 natt. det finns mer, men det håller jag för mig själv hahaha..

Planer för idag är nog att se till att få hem brocoli. sedan ska jag själv springa iväg och köpa loka och pengar till mobilen. jag funderar på att ta en affär längre bort så jag får motion eftersom att jag är osäker om jag kommer vara med på idrotten.

en bild från i helgen då det snöade så underbart!

sudda bort fett

hälften av mitt lårfett ska bort, hälften!!! då kanske jag blir lite nöjd. jag är så jäkla bred. enorma höfter och sånt där. ibland är jag nöjd, men oftast inte. jag vill bara vara lite mindre och inte född bred, det förstör en hel del att ha breda höfter.. och fettet högst upp på låret, hur blir man av med det?! blir galen, illamående och äcklad. usch

Sömnproblem.se

jag är verkligen super trött! jag har försökt att sova sedan förra inlägget ungefär, det går inte! mina ögon stängs, men inte mer än så. jag ligger vaken ändå!!! Så irriterande! jag vet inte om jag kommer klara fastan tills fredag, mamma är som en hök! men självklart så ska jag kämpa för det, tråkigt att hon förstör bara..

så nu sätter jag på ett avsnitt till av supersize vs superskinny och hoppas att jag somnar!

jätte jätte jätte kallt

jag fryser sönder! just nu ligger jag undet täcket och skakar. kollar på supersize vs superskinny och dricker loka. mamma har tjatat om maten sedan jag kom hem, så jag började städa rummet, ingen stör mig då. till slut åkte hon iväg, så nu har jag ett rent rum och en platt mage! ska kolla lite till sen se om jag somnar!

Siåså, syns det?

det är nog första och andra dagen under fastan som är värst för mig. min mage kurrar och jag vill bara äta. ramlösa hjälper inte så mycket för mig alls dom första dagarna. cola noll däremot, det funkar! fast jag har bestämt mig för att sluta dricka såna light produkter under den här fastan. jag kör på vattenfasta alltså → endast vatten. ramlösa, loka, kranvatten och så vidare!

en kille i min skola, som är en idiot. han kollade på mina ben när jag gick ner från trappen, sen såg han mitt ansikte och shit vad förvånad han såg ut. han har inte sett mig på ett tag nämnligen! det såg ut som att han blev chockad att det var jag. eftersom att jag gått ner i vikt sedan han såg mig sist så antar jag att jag blivit smalare, eller? Skoldagen har varit riktigt seg i alla fall. helt forever alone har jag vart! dom jag brukar umgås med i klassen var sjuk så jag har i princip sagt.. högst 20 ord på hela tiden i skolan.

här är nog min drömkropp tror jag! så jäkla vacker tjej!

Glömsk

magen kurrar, tur att vi aldrig har en tyst lektion. fy fan vad kaos det skulle bli i min hjärna. jag skulle gråta, få panik och typ.. döööö..? jag har i alla fall min älskade loka här, den finns alltid för mig hehe. Vattenmelon och citron & persika och mango (har jag för mig..?) är verkligen att rekomendera. jag tycker att man knappt känner någon sak på dom flesta, fast det kanske är mer ramlösan? jaja, dom här smakar i alla fall. Kärlek till bubbelvatten!

jag skrev ett morgon inlägg vid kl 7, men jag glömde publicera det. typiskt mig!

Uppdaterat

den skyddade bloggen är uppdaterad. ögonbryns inlägg med en bild på mig, haha. nu ska jag sova med min ramlösa i armarna, vi hörs imorgon!

jag är tillbaka

jag är tillbaka nu. det som hänt kommer jag bara strycka. nu börjar jag om från början. med hårda tag. och till er jag smsade med nyss så vill jag säga att mitt comviq kompis tog slut och jag har inga pengar på mobilen - kan inte smsa. hör av mig imorgon eller så! ♥

Från och med klockan 4 idag så började min fasta! Fastan kommer hålla på tills Fredag, men som vanligt så finns det ''ifall att..'' punkter, om jag känner mig svimyr, så att ''jag kommer svimma!'' och klockan är 9 på morgonen och jag är i skolan. Då kommer jag självklart äta något, litet. seriöst, sommaren är nära!

PAus

jag tror jag tar en paus från bloggen, är tillbaka på måndag om jag inte skriver något annat.
ska iväg lördag-söndag och det är en viktig sak på fredag. måste få koll på mig själv och må bra. så tvek på måndag, jag återkommer!

uppdate: jag har ätit som en ko, ändå har jag gått ner till X5 igen. Hm..

Ni borde inse

jag är super trött, gick och la mig igen och ställde klockan på 06.30, vad hände? jo jag vaknade nu. jag tror jag ska svimma, så trött är jag. änå har jag sovit sju och en halv timme ungefär.. jag mår verkligen jätte dåligt. min halsbränner och jag är riktigt varm. dööda mig bara, här och nu!

jag har lovat mig själv att aldrig skära mig själv. jag hatar smärtan när man ramlar, river sig eller av misstag skär sig i fingret när man skär grönsaker typ. det värsta och hemskaste som finns är självskadebeteende. jag vill ärligt talat bara krama om dom som gör så mot sig själv och jag kan gråta av att någon annan beteer sig på det sättet. jag får panik av att råka skära mig på ett papper, usch.. jag har tänkt skära mig tre gånger i mitt liv, men har aldrig gjort det och blir nästan arg för att jag ens tänkte tanken.

jag ber alla som skär sig att trycka på bilden nedan, det är en länk till en hemsida. jag grät när jag såg bilderna. och jag hoppas ni inser att ni borde slutar, för jag vet att en del inte kan, men se bilderna på hemsidan då!!!

Före och efter

Jag har ju lovat före och efter bilder. Så här har ni! 12-14 kilo kan göra skillnad, jag ser dock inte så stor skillnad, bara på det som står ut. Ärligt talat börjar jag bara garva när jag ser bilderna. Som jag sa, jag är fet och jag var fetare. Men jag är påväg mot 48 kg. Linnet är till och med lite pösigt mellan revbenen och naveln.

Jag kan, då kan du också!








Nu vet ni

när man misslyckas under dagen och ställer en fråga, då får man knappt någon hjälp. när man däremot lyckas under dagen och ställer en fråga, då får man massor av hjälp. ironiskt ibland haha, nej men ni är underbara!

jag mår mycket bättre, tack missa!

ni läser säkert min blogg för att se en tjej som äter 50-100 kalorier per dag och går mils långa promenader. men eftersom att jag stannat så i vikt så är det nog för att jag stressar kroppen med att bland annat gå upp klockan 3 mitt i natten för att träna. så nu kommer jag köra på ca 500 i intaget och sedan motionera efter skolan i några timmar. jag vet en väg som är några mil och tror att jag ska gå den vägen, sedan har jag massor med idrott i skolan. jag ska försöka ta kort på allt jag äter. men kom ihåg att jag kommer försöka äta en ganska stor frukost och allt sånt. så jag slipper kommentarer som '' gud va mycket du äter ''. för jag gör allt för att bli smal!

nå?

äta normala tider men mindre storlekar och fasta är det som gäller.

funderar på att fasta imorgon, någon som har några tips mot kurrande magar, huvudvärk eler andra tips som kan vara bra?

så jäkla fet.

maten har gått åt helvete.
Jag är så jäkla förvirrad med allting. Så jag tänker nog äta som alla andra. frukost, lunch, kvällsmat. fast ta mindre potioner. sedan minska och minska. orkar inte räkna kalorierna idag, säkert 2 000 som ni ser. jag vill bort härifrån, död typ.. jag brukar inte visa hur jag känner egentligen, men jag orkar inte dölja det längre faktiskt.

frukosten:
står i inlägget innan typ.

lunch:
1 as as nyttigt, nästan svart bröd m. leverpastej och salladsblad
1 tallrik m. start
apelsin

kvällsmat:
( ja det är kväll för mig nu )
1 dl köttfärsås
gurka
salladsblad

54 kalorier

Dag 1: 500 kalorier (el mindre) [x]

Dag 2: 500 kalorier (el mindre) [x]

Dag 3: 300 kalorier []

frukost
köttfärs
paprika
champinjon
54 kalorier

uppdateringen kommer vara riktigt dålig nu en kort tid framöver, tror jag. jag måste få koll på mig själv.

##%¤#"¤"##¤#"

snart ger jag upp på vikten också. först väger jag X7, går ner till X4,5. Går upp till X7, går ner till X4,5, går upp till X7 och så börjar jag om igen! utan att jag gör något jävla fel, jag blir så jävla förbannad.

jag orkar inte hålla på så längre. jag är trött på de.

jag ger upp

jag tror förresten J (jakob) har hittat någon annan. han hör inte av sig längre, jag hör av mig och då försöker han knappt ha ett samtal. jag bryr mig helt enkelt inte mera, nu är det hans tur att visa om han nu verkligen vill att jag ska finnas i hans liv. för skriver/ringer han inte, då är det liksom.. slut. för jag orkar inte längre, så här har det vart två gånger. nu är det upp till honom.

morgon dagens frukost

jag kom precis hem från en 35 minuters promenad. jag som inte trodde jag skulle få någon motion alls idag. men jag lyckas trycka in 15 minuter cykling, snabbt som satan. och promenaden. jag ska strax gå och lägga mig för att som vanligt ställa klockan på tre någon gång och ut på en morgon jogging/promenad-tur.

morgon dagens frukost tror jag består av:

citron med vatten - 20
buljongvatten - 4
gurkstavar - 1
paprikastavar - 5

och lite typiska fasta vätskor:
grönt te
citron te 
kaffe

och kanske något litet med kalorier i, väldigt lite kalorier då!
Skolan dödar mig, därför blir det så lite uppdatering!

kan du snälla lägga upp bilder på dig?

ansiktet - nej.
kroppen - ja, det kommer!

Massa frukost

FRUKOST:
gurkstavar -1
paprikastavar - 3
buljongvatten - 8
special K utan mjölk - 80
92 kalorier

eftersom att jag dygnade idag så kommer jag inte äta något mer idag, jag kommer somna på 1 sekund efter skolan. förlåt, jag kommer nog missa promenaden.. får ta en liten omväg hem från skolan. STOR OMVÄG. jag vägde mig förresten, jag tror den visade X4,5kg. det går neråt. men tveksamt efter allt jag åt nyss. Okej, jag vet att 92kalorier under en hel dag inte är mycket kalorier. ångesten börjar komma snabbare och snabbare. i början åt jag 600 kalorier och fick ångest, nu 95? jaja, allt för att bli smal. jag ska fråga om jag får vara i gymmet på idrotten, jag ska cykla som en gris och bränna bort kalorierna jag åt nu till ''frukost''.

Gråa jeans

jag skrev ett inlägg innan på min förra blogg om gråa jeans, minns ni som följde mig då? jag tycker att man ser fetare ut och att det är mindre fint, enligt min åsikt! Och så hittade jag bilder på fina kenza! med gråa jeans och med svarta jeans. Många höll inte med mig om att man ser fetare ut i gråa jeans. På allvar? kolla bilden.

jag tycker verkligen att man ser att hon ser tjockare ut med gråa. svart är alltid bäst om man vill se smalare ut!

1# 1 sak ni inte visste

jag fick tipset om att skriva 10 saker ni inte visste om mig. så jag kör på 1 sak per dag eller nästan varje dag.

jag har inte lärt mig att visa känslor
jag hatar stunder då jag måste visa känslor, för jag vet inte hur jag ska betee mig. jag har ställt in massvis med ''kalas'' när jag fyllt år. Varför? Jo, jag har svårt att visa när jag blir glad. Och att få massa presenter är som en tortyr för mig. jag vet inte hur jag ska betee mig då. istället för att göra som många andra: ''Åh, tack! jag älskar det verkligen! Jätte fint! tack så mycket!'' så är jag mer : ''tack''. många uppfattar det som att jag inte gillade vad jag fick, men det är inte sant..

samma sak med förhållanden. jag vågar inte. Varför? han fyller ju år någon dag, jag med, fira 1 år med varandra osv. när han fyller år så köper man ju saker till sin pojkvän, jag vet inte vad jag ska köpa, hur jag ska göra. vanliga människor : ''grattis världens bästa pojkvän'', medans jag : ''grattis på födelsedagen!''. och tänk om han hatar det han får? jag hatar sånt här!

När någon är ledsen, behöver tröst och en kram. ''åh gumman det kommer lösa sig'' och sedan sitta och hålla om sin vän, det klarar jag inte heller av. jag vet inte varför. jag är mer den som har lösningen på problemet. den folk kommer och behöver prata med, inte när dom behöver tröst. jag älskar att hjälpa andra och göra dom glada. men jag vet inte hur, jag är så svag. jag hatar mig för det här!

Nu får ni berätta

Alltså.. vad vill ni läsa om?

mer om mig?
mera bilder på mig?
mera thinspo?
mera min vardag?
mera bättre förbräningstips?
mina riktiga mått?
mindre vardag och mera någonting annat?
VAD SOM HELST

Om jag nu inte ska tappa suget om att blogga så måste jag veta vad ni vill läsa om. jag tänker inte hålla på och skriva hur många inlägg som helst, så gillar ni inte ens att läsa om det. jag älskar att skriva, så varför inte pressa mig. Kom igen, jag vill inte tappa suget.

VAD VILL NI LÄSA OM? VAD VILL NI SE MERA PÅ MIN BLOGG?
Jag tänker inte skriva något inlägg förrän någon skriver vad ni vill läsa/se.
för jag vet inte vad jag ska skriva!

benform - uäk

jag har alltid hatat min form på mina ben. jag har förresten tagit några bilder, framifrån på mina ben. eftersom att så pass många har lagt märket till att jag alltid tar kort uppifrån. sanningens ögonblick typ haha, inlägget kommer senare..


light, zero & sugarfree

Hej hej!
Jag skulle vilja börja dricka cola zero, eller eventuellt suagarfree redbull eller vad det heter. Men har en fråga:

Är inte Cola zero lika onyttigt som vanlig cola? Det kanske inte innehåller lika mycket kcal, men sötningsmedlet. Blir man inte tjock av det också? Och tänderna, blir inte dom dåliga? Det känns som att jag går in i en fälla om jag börjar dricka Cola zero. Kan inte du göra ett inlägg om fördelar och nackdelar med Cola zero? Och är sugarfree redbull också bra? :)
Kram-Kim


Först och främst kan överdriven läskkonsumtion leda till frätskador på tänderna. Detta eftersom cola har ett lågt pH-värde som kan göra att tandemaljen löses upp. Därför är det bättre att inte ta små klunkar då och då av läsk, utan att istället konsumera hela drycken vid ett enda tillfälle. Detta gäller oberoende av vilken produkt du väljer att konsumera.


I båda ovanstående fall finns det inget som förespråkar att den ena sortens Coca-Cola skulle vara bättre än den andra.


Vad gäller kalorier däremot finns det betydande skillnader mellan de olika alternativen. En 33 cl burk Coca-Cola original ger cirka 139 kcal. Om du dricker en burk Coca-Cola per dag har du nästan konsumerat 1000 extra kalorier vid slutet av veckan. Coca-Cola Light respektive Zero däremot ger endast ca 1.4 respektive 1.0 kalorier per 33 cl burk.


Vad gäller sötningsmedel använder sig Coca-Cola av aspartam och acesulfam-K. EUs rekommenderade högsta dagliga dos för aspartam är 40 mg per kilogram kroppsvikt. Detta innebär att en vuxen person på 70 kg har ett rekommenderat maxintag på 2800 mg aspartam per dag. Samtidigt är den högsta tillåtna mängden aspartam i läsk 600 mg/L.


Coca-Cola Light innehåller 390 mg/L aspartam. Coca-Cola Zero innehåller 240 mg/L. En vuxen person som väger 70 kg kan alltså dricka ca 7 liter Coca-Cola Light eller 11.5 liter Coca-Cola Zero innan denne kommer upp i det rekommenderade dagliga maxintaget av aspartam. Coca-Cola innehåller inget sötningsmedel men däremot socker motsvarande ca 10 sockerbitar. Gällande acesulfam-k innehåller både Light och Zero 100 mg/L, vilket är långt under den övre tillåtna gränsen på 350 mg/L för läsk.


Sammanfattningsvis finns det egentligen inget alternativ som är bättre än det andra ur hälsosynpunkt eftersom inget av alternativen tillför någon näring till kroppen. Om man vill undvika ett onödigt intag av tomma kalorier är Coca-Cola Zero att föredra eftersom det innehåller en mindre mängd sötningsmedel än Coca-Cola Light och nästan inga kalorier.


sötningsmedlet kan däremot leda till att du blir mer sötsugen. Och bara vill ha mer och mer saker efteråt, jag har däremot aldrig känt det.


Man går inte upp av en dricka som innehåller noll energi som cola light, cola zero eller redbull sugarfree innehåller. ingen energi - ingen viktuppgång.

 

Du kan söka om fakta om sötningsmedlerna om du vill, som kan ge bieffekter med mera.
sötningsmedel som är i heter bland annat Aspartam.


hinner inte skriva mer just nu, hoppas lite var till hjälp. kan göra ett bättre inlägg om det senare!


Mina regler

fastan skulle vara i 2 dygn. eftersom att jag åt vid kl 3 den dagen då vi började så får jag äta kl 3 idag. men jag vet inte riktigt om jag gör det, det får jag se! jag vill ha mat, men jag vet inte vad för mat, så det får mig att tveka.

jag har även planerat in 2-3 promenader per dag. 1 morgon promenad/jogga på tisdag-torsdagar (ibland fredagar). börjar så pass tidigt på fredagar men ännu tidigare på månadagar, så jag har nästan ingen chans att hinna med en något där, men får försöka. fast på lördagar och söndagar så är det 1 promenad eftersom att jag brukar vara med kompisar, så kan inte säga '' vi tar en promenad vid kl 1, en vid kl 5 och en vid kl 10. kom nu '', det skulle dom aldrig gå med på!

sedan, fasta 2 dagar i veckan, det är ett måste.

får se om jag kommer på något mer!

jag mår underbart

det vart en promenad på 2 timmar. super! magen kurrar och det luktar super gott i hela huset av mat, men är jag sugen? nej! underbart är det! Och tack Missa (hennes blogg finns i länkar, i menyn!) som gav tips på mat jag kunde säga att jag ätit ute nu under den här tiden, ska säga att jag och belle köpte kyckling hehe.

nej, nu ska jag.. göra något annat!

Snart mot vattnet

jag hittade min gamla ipod, liten och rosa. skit gullig tycker jag! haha.. jag ska nog ta med mig hunden och börja gå mot vattnet tror jag. lyssna på musik och bara tänka. håller just på att ladda ipoden och la in några till låtar. har massa gamla på den redan så det ska bli intressant att se vad jag lyssnade på förut. hehe! hoppas den laddas klart snart. den laddas ut väldigt fort dock så får sätta på den när jag kommer till sjön.

Jalla Jalla, ladda klart då!

onödigt inlägg- check

Sorry för sjukt tråkiga inlägg nu sista tiden. jag har bara tappat en del av blogghumöret och var nära på att stänga ner och skita i det. men jag vet att jag kommer ångra mig, så jag hoppas ni föröstår mig!

för övrigt så luktar min filt öl, min ramlösa flask har blivit blå och jag mår super bra så vet jag inte vad mer jag kan skriva om. jag har i alla fall allting under kontroll. mamma åker iväg hela tiden så jag kan bara säga att jag slängt in ett mål här och där, super skönt. men det jag längtar mest efter är att flytta hemifrån! friheten och sen ett eget ställe. jag älskar design och sånt där, så jag tappar intresset för att ha ett fint hus här. ''städa ditt rum'' är för mig just nu - Neeeeeeeeeeeeej. hade jag däremot tyckt att allting vart skitfint här så hade jag städat direkt. jag älskar att ha det fint runt om mig, men eftersom att jag har fula tapeter och allt sånt så tappar jag intressent med en gång. Resultatet är kuddar över hela golvet, kläder utspridda, en stol mitt i rummet och stökiga hyllor.

jag hatar det!

Film och zero

jag ringde efter mamma och sa att hon skulle köpa cola noll till mig, super. en film är snart nerladdad också, camp rock. haha, jag tänker på så mycket bra när jag ser den filmen för jag mådde så bra när jag såg den och satt med kompisar och pratade och skrattade. så det ska bli så ''mysigt'' att kolla film själv. Yeah.

fastan går fin fint än så länge, ska säga till mamma att jag ätit havregrynsgröt och därför fortfarande är otroligt mätt. det funkar varje gång! ska nog ta ut hunden på en lång promenad senare!

nu är cola zeron här och filmen är nedladdad, mys!

Mardröm på hög nivå

jag låg där i sängen, jag hade ätit. men vad visste jag inte. jag hade ätit!!! jag fick ångest och grät.
jag skulle ju fasta idag!!!

sedan vaknade jag. hur illa är det inte om man börjar drömma mardrömmar om mat?! jag har alltså inte ätit, men i drömmen hade jag. jag vaknade upp på morgonen med ett ryck och verkligen flög upp. men jag insåg att det bara var en dröm och så somnade jag om. jag vaknade nyss och blev lika orolig då med. herregud..

Dax att sova

jag är så hungrig att jag mår illa, godnatt!

Fasta tills söndag!

Från och med nu tills söndag så kör jag och stride på fasta. jag ska försöka att inte väga mig tills dess, jag har även hittat en 100 lapp i fika. Men istället för att göra som många andra och som jag brukade göra förut, köpa sprit alltså nu till helgen så ska står cola noll på matlistan, mums!

alla verkar frysa om händerna, här sitter jag som ett tard och fryser som en apa om fötterna, gör det alltid när jag äter lite? och lite om händerna. haha, tard som sagt..

Snälla hjälp mig

om ni hade..

Jakob - en kille, som bor långt bort, ett par år äldre. har en helt okej längd (ca 185 cm) kanske ska flytta till din stad, men sen kanske han inte kan göra det heller, det vet man inte än. som man kan prata med, som skulle acceptera din ätstörning och som finns där för dig. någon du kan prata med och någon som är så där super fin. som du inte behövde skämmas över ett piss. men är rädd för om du ska säga något fel. han träffar gärna dina vänner och är gärna bland folk, han är inte feg. knappt blyg alls och verkar bestämd med vad han vill. och han är ganska säker på sig själv. din pappa skulle aldrig acceptera att du var med någon i den åldern (han är inte pedofil gammal, det är bara min pappa som har en åldersgräns på mina killar). din mamma gillar honom men din pappa kommer alltså aldrig tillåta det. fast du bor inte hos honom, så det är inte så farligt. Och din syster gillar honom, förutom åldern. han är mysig.

och..

Mitt ex Jens - en annan kille, som bor i närheten. också ett par år äldre, men inte lika många år. är super långt (190 cm någonting). som du skulle kunna träffa lätt eftersom att han bor nära. du skulle aldrig våga berätta om din ätstörning och han är inte bra att prata med när man mår dåligt. ''allting kommer ordna sig'' är typ svaret på allt. han är super gullig och skriver saker du alltid vill höra. man behöver inte vara rädd om man säger något dumt, man behöver inte skämmas över någonting av det man säger. dock så gillar han inte att vara bland människor, han är riktigt feg. ganska blyg är han också, han vet inte riktigt vad han vill, jävligt osäker. din syster ogillar honom, din mamma gillar honom mycket och din pappa skulle acceptera åldern på honom. han är ganska mysig.

och ja.. längden är viktig för mig hahahahahaha..
du gillar båda två och skulle tänka dig vara med båda.
Vilken skulle du valt? Om du inte vet, vad skulle du göra?

Jag behöver verkligen verkligen verkligen hjälp..

i'm free

jag spydde nyss - fri är jag.

varför?!

mindre i spegeln - fet på kort
mindre fet på kort - fet i spegeln
?!


fredag den 13onde

och såhär länge höll jag på med abc dieten, var det 3 dagar? 4 dagar? äsch, jag har redan ångrat mig. nu jävlar är det svält på gång och jag bara ryser av kärlek vid bara tanken. dagens intag är en skål med special K och laktos mjölk, får inte lika ont i magen av den, trots att jag tål mjölk. och  nu sitter jag här med 2 liter vatten och 1 kopp med grönt te. efter skolan ska jag ut på en promenad, fy vad härligt med tanken på att jag kommer hamna på minus ännu en gång!

nä, nu ska jag dricka upp mitt te och försöka få i mig lite vatten, sen ska jag tillbaka till skolan! wie. har en as skön lektion så jag ser fram emot att se nervösa elever som jag inte alls känner, i min klass. dom ska nämligen redovisa. jag bara längtar efter att få se den tjockaste redovisa, jag är nämligen inte tjockast i klassen. lättnad! näst tjockaste dock.. alla andra tjejer i min klass är smala. och gud så dom klagade nyss ''åh, kan vi inte på lunch??! min mage kurrar som besatt! jag vill bara äta!'' och där satt alla dom andra runt om och tjöt och höll med. man hörde till och med deras magar kurra, men ingen brydde sig och dom bara skrattade.

när vi fick lunch så sprang alla in i matsalen, vart tog jag vägen då? jo, jag gick åt andra hållet. jag har vart inne i matsalen 4 gånger på 1 år. 2 gånger hämtade jag bara mat, för jag skulle äta i ett eget rum. dom andra 2 gångerna blev jag tvingad av mina kompisar, det var förra året så som tur är har dom gått ut grundskolan!

EN LÅNG TEXT OM INGENTING.. te var det, mums!

you name it

jag lästen nyss från en blogg, en väns vän är det. hon hade gått ner i vikt för hon tyckte sin rumpa var för stor. hon vägde 70kg och var 173cm lång. så hon slutade äta, efter 3 månader vägde hon 55kg. och hon kunde inte äta, hon blev illamående av mat och fortsatte rasa i vikt. henne föräldrar tog då henne till ätstörningscentrumet för dom trodde hon ville gå ner mer, men hon ville tydligen gå upp 5kg, för hon såg sina revben och blev äcklad. ÄCKLAD?! Oh my god. revben är min dröm. så nu gör jag som henne, slutar äta. hon åt ibland 1 macka per dag, ibland ingenting. så nu skiter jag i abc. nu kör jag på, lite mat och motion 1 gång per dag. fuck off säger jag bara, nu jävlar!

bortförklaringar

det här med jogging då då. hur många som helst av dom jag känner hatar att jogga, jag förstår inte varför egentligen.

'' Men det är ju så tråkigt! ''
Man måste hitta lösningen på problemet..

miljön - är miljön tråkig? ändra! gillar du att springa för dig själv, som i skogen. hitta en stig eller ett spår.

pinsamt - spring då när mindre folk är ute. på morgonen, på kvällen eller när alla på i jobbet/ i skolan.

tråkigt
- hitta någon att springa med, lyssna på musik eller ta med dig hunden. miljön har en stor betydelse på just den här punkten också!

kallt - ta på dig mera kläder, sen blir man varm när man börjar anstränga sig

varmt - shorts och linne eller sluta klaga

regn - det är avslappnande att springa i regn. du blir ju ändå blöt när du är hemma när du ska duscha..

trött
- man blir piggare av att träna.

hinner inte - det kanske tar 30 minuter för minsta tid. 30 minuter under en hel dag? klart du hinner annat också.

ser ni hur många bort förklaringar det finns? det finns så många mer. jag känner igen mig i dom. men kom ihåg att det oftast finns en förklaring på alla bort förklaringar. det är aldrig omöjligt.

rubriken fixad?

jag har löst problemet med rubrikerna (hoppas jag..?) dom flesta verkar läsa genom mobilen, för det är där dom blockerar. men som sagt så har jag hållt på och tror det är fixat nu!

jag flyttar morgon promenaden tills efter skolan, igen. idag börjar jag så pass tidigt att det blir så stressigt. så då får jag ta en promenad efteråt, sen blir den ju oftast dubbelt så lång, så det är okej! idag är det 100 kalorier på abc dieten. och jag har redan ångrat mig, jag vill svälta. jag blir bara nervös när jag vet att det finns en dag med 800 kalorier i! usch.

jag var sååå nära på att gå och äta igår, skulle ju skippa kvällsmaten och allt det där hade jag bestämt mig för. och lunchen. jag var så hungrig efter promenaden att jag var nära på att gå dit, men min syster satt i köket. jag hatar att äta när någon annan är i köket. det går bara inte. så jag skrev lite på twitter och så, där har nu bättre uppdatering när jag inte har tillgång till datorn för där kan jag uppdatera genom mobilen, det kan jag inte på blogg.se!

är jag fort. kär?

X skrev också till mig (mitt ex från början, inte J). jag tror jag har känslor kvar för honom. varför skulle jag annars gå runt och le så fort jag fick ett sms från honom? han får mig liksom att känna mig speciell.  han skulle kunna vara med mig och han bor faktiskt ca. 20 minuter ifrån min stad's centrum (vi bor inte i samma stad). Men jag vet inte vad jag vill.. han är bara så himla underbar att jag bara vill krama på honom hela dagen!

Hemma från promenad

jag kom precis hem ifrån en 1 och en halv timmes promenad med min hund. brände bort frukosten! wiho. nu släpper lite av ångesten som jag fått burit på hela dagen! nu kurrar magen så fint så!

hm?

''  dina rubriker täcker så att man inte kan se det du skriver ''

för mig täcker dom inte inläggen alls, så vet inte om jag kan fixa något? så nu är frågan till er.
täcker rubrikerna inläggen?

jag vill, jag vill inte

vad händer i helgen då? ingenting hoppas jag. jag vill bara ägna tiden åt att träna träna träna. jag vill inte dricka - men jag vill bli full och slippa smärtan. jag vill inte vara social med människor - men jag vill träffa mina kompisar och nya människor. jag vill bara sova - men jag vill träna. jag måste fixa mitt rum - men jag orkar inte. jag vill bara slippa allt - men jag vill bli smal.

alla tjejer jag känner är smala, nästan. dom behöver inte röra på sig och dom behöver inte planera. dom kan ta det lugnt och unna sig med en kaka eller två. varför måste jag vara så tjock för? går jag ner 1 kg, så ser jag 1 kg fetare. kan inte bara fettet låta mig vara?!

röra på fettet, nu

jag har precis kommit hem från skolan, jag skippade ju morgon promenaden idag.. så jag ska ta igen den nu, innan jag somnar. jag känner mig bara så less, jag vill inte gå ut och gå idag. inte hade jag någon idrott idag heller, så den enda motionen jag har fått är 10 minuter. seriöst? jag ska nog kidnappa min hund ändå.. måste ut och röra på mig, det är bara så tråkigt själv liksom.

USCH PÅ MOTION JUST NU

förra bloggen?

hur fick någon reda på din förra blogg?

jag fick en fråga om det, hur personen som vet vem jag är fick reda på att just jag ägde den förra bloggen. svaret är att jag inte vet, jag såg på ip adresserna att ett flertal var från min stad och fick panik, men brydde mig inte mer om det. men en dag när jag fick in på mig facebook som vanligt så hade jag fått ett meddelande. som vanligt trycker man bara upp det utan att bry sig. jag stannde upp och mitt hjärta dunkade liksom sjukt fort, men samtidigt stannade de.

'' hej X (mitt namn) eller ska jag säga work it out? ''

förstår ni paniken eller? fort som fan raderade jag alla inlägg och funderade på att börja om från början och låssas som ingenting, men sen kom jag ju på att hon skulle ju bara gå in dit igen. hur hon visste att det var jag, det vet jag inte.. den här tjejen är också vän med J. hon skulle kunna berätta allting för honom, så jag är ganska orolig. men ändå inte, han skulle prata med mig, men inte bli arg. han vet om mina problem os.v. men om mina föräldrar skulle få reda på det så skulle det leda rakt till självmordstankarna igen. så jag hoppas dom låter mig vara.

Men jag ger inte upp bloggandet för det inte! jag skapar en ny blogg och kör på som vanligt. sedan vill jag också påminna om min twitter igen, jag kommer inte kunna uppdatera bloggen speciellt ofta under veckorna, brukar ju uppdatera hur mycket som helst annars och det älskar dom flesta har jag hört. jag kan inte blogga genom min mobil, men twittra det kan jag. så det är bara följa mig där, för jag uppdaterar där ofta nog!

ProAnaLover

har skaffat twitter.

kör på en promenad efter skolan istället, jag går och lägger mig och ställer klockan på en timme!

jag har skaffat twitter också!
ProAnaLover

nya vikt - X4,7 - X5

jag ställde mig på vågen nyss igen och jag tror till och med jag såg 4an!!! man för att vara på den säkra sidan så säger jag att jag väger X5kg. Men hade jag haft en digital våg så skulle den säkert visat X4,7 eller något. Hihi det går neråt! underbart! ni ser, det hjälper med morgonpromenader och abc dieten!

super trött

det var tydligen 300 kalorier igår, han hamnade på 310 så det är ju lugnt! nu är jag super hungrig och ska nog gå och äta, det är ju morgon för mig nu. så ni vet varför jag uppdaterar så dåligt - jag sover. 400 kalorier idag. jag orkar inte skriva mer, puss

Dag 1: 500 kalorier [x]
Dag 2: 500 kalorier [x]
Dag 3: 300 kalorier [x]
Dag 4: 400 kalorier []
Dag 5: 100 kalorier []
Dag 6: 200 kalorier []
Dag 7: 300 kalorier []
Dag 8: 400 kalorier []
Dag 9: 500 kalorier []
Dag 10: Fasta []

Kontrollen

jag var med på idrotten, idag gick det bättre i alla fall. jag hatar idrott av hela mitt hjärta.. ingen vill ju ha en där. jag är så sjukt bollrädd och reagerar typ 5 minuter efteråt, så jävla skämigt och fuck på vinnarkåta killar som bara är ute efter att vinna, inte för att ha kul. måste dom ta allt på allvar eller?!

imorse så slutade det med att jag tog 2 skålar med special K och mjölk också. det var nära att jag tog massa annat och hetsade. men jag avstyrde det och tog special K istället. det är så när man äter så lite kalorier en längre tid. man får värsta anfallet och man måste lära sig att styra bort det. har inte ätit över 400 kalorier, så jag är glad för det. jag börjar bli trött också, vaknade ju vid 1 inatt, jag älskar att vända på dygnet såhär!

just nu är jag med en kompis, så jag får nog kryssa ner blogg.se så hon inte ser det.

400 kalorier idag

Jag har precis kommit ut från duschen, jag gick ut på en promejoggrunda eller hur man ska kalla det. Jag promenerade hälften och gick hälften - i 35 minuter. Inte så lång tid dock, men bättre än ingenting. Innan promenaden så peppade jag mig med musik, cigg, te och citron bubbel vatten med en citron. Jag håller på att följa abc dieten och är på dag 3, min förbräning stannade totalt så jag hade inte något val direkt.

Måndag: 500 kalorier eller mindre [x]
Tisdag: 500 kalorier eller mindre [x]
Ondag: 400 kalorier [] - idag.

Jag har planerat in frukosten och jag ska äta 2 äggvitor (30 kalorier), champinjoner (5 kalorier), sparris (20 kalorier) och lite salladsblad (1 kalori). Så frukosten hamnar på 56 kalorier totalt, sedan har jag ca 344 kvar. Jag hatar att äta enligt ett sånt här schema, 400 kalorier? jag vill äta mindre, men man ska följa dieten för att nå bästa resultat, sen måste jag få upp förbräningen också!

update: mamma lämnade aldrig köket så kunde inte stå och tömma äggen på äggvita, så frukosten blev istället: paprika, chili, champinjon, purjolök, salladsblad och 10 nötter.

EN NY BLOGG

Hej och välkommen till min blogg.

Här kommer jag skriva om min resa mot en längre vikt - på mitt sätt. Jag är Pro Ana och Pro Mia till att börja med. Och jag älskar ben som sticker ut. Revben, höftben, kindben, ryggrad and so on.  Min drömvikt verkar just för tillfället helt omöjlig att nå, men jag ska klara det. Drömvikten ligger på 43 till 48 kg beroende på hur jag ser ut vid dom vikterna. Hittills har jag gått ner nästan 14kg sedan i början av året. Min vikt ligger just nu på x5,5kg.

Jag hoppas ni följer mig. Jag älskar att skriva, så räkna med mycket uppdateringar!

RSS 2.0