Drar ut på en långpromenad nu

Drar ut på promenaden nu, så kommer inte uppdatera på.. ja, en evighet haha. Jag ska gå till mina ben går av. Eftersom att vädret är så fint (fult enligt mig) så tycker jag att alla borde gå ut och röra på sig, få lite färg! nej nu ska jag inte skriva något mer utan nu ska jag ut.

Kommentarer
Postat av: L

Sv: Vad jobbigt!:( Förstår att du känner dig sårad.. ingen kul att känna sig ersatt av en exakt kopia. Tycker att det är oschysst gjort av honom att vara så okänslig och hitta en ny tjej som liknar dig så pass mycket. Har du berättat för honom vad du tycker och känner? Det ända du kan göra för att försöka "lösa" det här är att prata med honom.



Förutom det så är det tyvärr är det inte så mycket mer som du kan göra. Det bästa tipset jag kan ge dig är att gråta en skvätt till (det är nyttigt att släppa ut alla sina känslor), och sen gråta lite till och sen lite mer. Få ut ALLA känslor. Sen måste man försöka samla sig, och (försöka) tänka positivt. Det är viktigt att man inte gräver ner sig för djupt i sina sorger, det gör ingen nytta. Är det svårt så hjälper det om du har någon att prata med, nära vän eller så (du kan alltid skriva till mig annars!). När jag gjorde slut med min kille så var jag jätteledsen. Kanske låter knäppt när det var jag som gjorde slut och inte han, men vår relation var inge bra så jag gjorde slut, och grät i flera dagar och lät alla känslor som jag hade hållit inne så länge bara bubbla ut. Var jättekär men det funkade inte. Sen pratade jag om det med min kompis. Jag sa hela tiden att "nej, varför gjorde jag slut.. jag tycker ju fortfarande om honom jättemycket" osv. Men sen sa hon "nej. det var rätt gjort, just nu är du så ledsen, och osäker på ditt val och du väljer bara att se allt det fina ni hade. Det var inte alls så bra som du vill minnas: (och sen började hon rabbla upp alla små taskiga saker han gjort mot mig. påminde mig om hur många gånger jag varit ledsen pga honom)". Det fick mig att inse att nej det var inte så jävla bra, jag förtjänar sååå mycket bättre! Sen fick hon mig att må bättre genom att säga, "L, nu jävlar. Nu när du är singel ska vi ragga på snygga killar heeeela sommaren!". Det fick mig på bättre humör, men jag var fortfarande ledsen. Vissa dagar va jobbigare än andra, och jag trodde att det onda aldrig skulle gå bort och att jag ALDRIG skulle hitta en annan kille som va så bra som mitt ex.. eller att jag ens skulle hitta en annan kille överhuvudtaget. Vad hände? 8 veckor senare, och jag blev på g med en jäättesöt och snäll kille! Så håll hoppet uppe. Blev ett riktigt långt och flummigt svar här, haha, men jag ville bara säga att det blir bättre! Och jag vill även få dig att förstå att du är värd så mycket bättre (Nu tänker du säkert, ja kanske det, men jag vill ha honom! Jag skiter i om jag är värd bättre), så tänkte jag också förut, men det är inte förens nu i efterhand som jag inser att jag faktiskt förtjänade en bättre kille än så! Och det gör du med! Det blir bättre, så småningom, tiden läker alla sår. Kram!<3

2012-05-17 @ 16:23:56
URL: http://aldrigmera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0