Läs och ta åt er - särbarn.

Nu är chokladen ut ur huset, nästan.. Kommer ge allt nu, det finns ingeting som kan hindra mig. Så länge jag inte ställer mig och börjar gräva i min papperskorg, jag slängde nämnligen lite. Men nej, usch. Sånt skulle jag aldrig göra! Nu är jag på g!

Seriöst. Ni som slösar flera timmar av era dagar på att komma fram till våra riktiga namn, gå och dö istället. Seriöst, vad gör oss så intressanta egentligen? Jag funderar på att byta blogg igen och inte kommentera alls någonstans. På det sättet får ingen reda på min ip-adress eller någonting. Hoppas ni är jävligt nöjda. Har läst så sjukt många inlägg idag om hur någon patetisk apa länkar tjejernas facebookar. Försöker ni leka smarta eller? Säg till oss vad fan ni vill istället. Eller när ni ändå är på gång så kan ni hitta mobilnumret också, så kan vi snacka om det. Varför inte ta reda på min adress så kan du komma hit så kan vi prata lite. Det skulle jag tycka var så sjukt mycket mognare än att göra på ett sätt som är helt sjukt respektlöst. Ge oss en chans innan ni lägger er i så förjävligt. Och ja, jag är jävligt förbannad. Och nej, jag ursäktar inte mitt språk. Äcklen.

Kommentarer
Postat av: anonym

Sv: Den skickade ett mail till mig där det stod är det du som är mitt namn?

2012-05-10 @ 21:32:45
URL: http://awayfromthefat.webblogg.se/
Postat av: anonym

Håller helt med dig om det där!

2012-05-10 @ 21:44:29
URL: http://awayfromthefat.webblogg.se/
Postat av: Missa

Håller med dig, hahaha så patetisk man kan vara. Den som vill mig något kan bara möta upp mig så kan den få veta vem jag är om det är så intressant. Vem hade länkat facebook till bloggare?

2012-05-10 @ 21:59:00
URL: http://perfectlythin.webblogg.se/
Postat av: Missa

Det som hände Linn såg jag!

2012-05-10 @ 22:10:12
URL: http://perfectlythin.webblogg.se/
Postat av: L

Håller med dig till 100 procent! Skulle aldrig göra något sånt och förstår heller inte hur någon annan skulle vilja göra så. Förstöra, och leka besserwisser. En fråga bara.. är det nåt speciellt som har hänt? Alltså att någon har hållt på så mot dig? Kram<3

2012-05-10 @ 23:05:58
URL: http://aldrigmera.blogg.se/
Postat av: j.

jag är så otroligt rädd att bli påkommen. jag har inte avslöjat namn, stad eller någonting men visst, det syns på ip-adressen. åh gud, du är för övrigt underbart fin. önskar att jag såg ut som du.

2012-05-12 @ 13:52:31
URL: http://thethindream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0