mina bröst har blivit mindre!

mina bröst har krympt!!! ååh äntligen!!! jag kan ha min förra bh utan att få dubbeltuttar (mysigt *ironi*). Många vill nog ha större bröst, jag däremot... Att ha 75F och bh:n fortfarande är för liten är fan inte okej alltså. Nu kan jag nämnligen ha 75E istället woho! *happyface*

Omg jag måste bara fottaaaaaa! Nej jag skoja, men jag är super glad hihiihihihi.

Kommentarer
Postat av: Em

Sv. Tack du har rätt, minuset på vågen var verkligen välkommet! :)



Förstår precis hur du menar, jag vill också ha mindre boobs!!

2012-05-15 @ 08:59:55
URL: http://lovelyskinny.blogg.se/
Postat av: ThinkThin

Jag har verkligen jättesvårt för aspartam :P Är nog därför, kan inte dricka någon lightläsk eller fun light, usch haha :P



Men gillar man light cola är denna perfekt!

2012-05-15 @ 10:57:17
URL: http://thinkthin.blogg.se/
Postat av: s.

sv; Jag vet, det är förfärligt. Grejen är den att vi hade verkligen varit så himla perfekta för varandra.. :( ska försöka hålla mig på avstånd, men det är svårt när vi pratar i flera timmar varje dag och smsar varje kväll innan vi ska sova och nu när båda vet "vad vi vill ha" så blir det lätt lite mer busiga sms... haha..



Angående det där så har jag och M också pratat med varandra, för egentligen så är det bäst för båda om vi träffade ngn annan och jag tror det är bäst för dig med, om det verkligen är ett hinder med avståndet.

Jag vill inte ens tänka på det utan jag får ta den dagen som den kommer, men jag tror ändå det är vitkigt att man inte hindrar varandra från att gå vidare.



Och gud va skönt för dig med tuttarna, haha! Har blivit samma sak för mig med, både mina D och C-kupor har blivit för stora, använder bara en mjuk bh/topp. sååå mycket skönare.

2012-05-15 @ 13:02:06
URL: http://spaceshipdreams.blogg.se/
Postat av: Together in Paris.

Hade gärna bytt tuttar med dig, haha! :P



Och han sa att om man verkligen har problem med sin vikt osv angående gymnastiklektionerna, så kan man alltid göra undantag. Det finns inget som säger att man verkligen behöver vara med, att man kan göra annat istället.

2012-05-15 @ 13:46:30
URL: http://forthesimplehearts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0